January 18, 2011

my aim for tis year

wee~
skrang suda bole hupdate ini bebelog selalu kerane suda bole gune wireless haha . iyolah den xdok duet nk bayor broadband . hoho . . . now pun ponteng kelas sbb malas nk gi kelas compter . mst lec membebel2 cam pasl compter . ergh! B O R I N G ok ok kwnkwn nott dah buat fb baru dah . hehe . add la tw tw!
betol ke fb nk shutdown buln3 ?? cam pelik nie sume gosipp liar je ok . ish3

for the mean tym blja disini mmg sgt susah . subj siket je xde la byk cam amek dip dulu . tapi xthu la lec dye laju benorr . haihhh walaupun laju nott stil tetdo gak dlm hall . haha . bad habbit susah mau buang . lalala~
mcm mane nk dekan kalo cam nie. hahaha. ngokngek

seem like i dah memesongkn tajuk nieh . Eee ::D
okieokie i dun tink so its too late for list down my aim for tis 2011 :D btol tak? LAME ! hoho i dun care lalala~ ninott stop bubbling around la dei thamby . haiyaa . so my azam bukan azman mahupun zaman ataupun man man . nie keazamaan nott la . eh ade ke pekataan tue ?? haha . hantam saje la dulu bm dapt B je pun itu pasal la bahase cam ane siket . hee . firstly nott berazam utk mendaptkn dekan for tis sem . even its hard but why not kan . belum cube belum tahu . walupn si dye cakp nott xpandai but tis da cam cabaran . cube lorr . belum cube belum tahu . ok . then memadangkn umo dah cam meningkat so nott rase nott nk crk boyfie yg betol2 bole membimbing nott dari segi mental emosi spiritual and fizikaly . sbb embah kate kte pumpan kene ade teman nt senang . cam embah nk ckp la supye ade pengalaman la so nt nk kawen ke kn da taw la nk pilih lelaki yg camne kn kn . so then nott nk crk 1je yg nott pentingkn . it is yg tahu agama islam and bole bimbing nott . jgn bg nott terumbang ambing camnie . haiyoo . sume make mistake . nott i nk berubah apesalhnye kn?? so kalo tak berubah skrang bile lagi kn? me and kakak dah plan da nk betunang lagi 1and half year . kakak kate dye xde calon . wahaha .  G A T A L then me ckp tunggu je nt dye dtg jgn crk nt xjumpe . hehe [pandai2 je nott nie.pdahal diri sendiri xterurus pun] haihh korang jgn la gelak kat nott cam ckp pasl nie . haihh . tapi kte dah besar mah . saye maseh giler lagi tak penah ubah punc ume kadang2 kte kene look forward .

then nott nk kurus ! nk kurus ! nk kurus! perasan tak cam byk entri dah nott cakp nk kurus tapi xde hasil pun kan . ish! habes tue xde sape nk bg semangat hari2 and xde sape nk marah2 nott asyik lapa lapa je . haaa .. korang kene la bantu membantu . malaysia kn bole [xdekenemengene pun] hehe . paling ciket pun nott puny aim 45 la . haha! skrang cam seminggu 1kg turun . bahahahahah camni 12tahun kemudian br dpt 45 kowt! ngokngek!!!! :DD and last but not least adlah . nott berazam tidak mahu bermusuhmusuhan dgn siape2 kerane  org yg jaht akn di bals jaht bukn keje sye utk balasnye ade yg lebyh berkuase bole bt keje tue . so me akan membuat baek shje . jikesekirenye ade yg mahu mencari gado so kte end tat tym jugak xde cam dulu2 aaa korang nk bwk2 naek atas WTF la . lalala~ ok nott akan jd bdk baek shje . menjage mate supye tak gatal2 hehehe 8D menjage mulut supye tak ckp lebyh2 8P menjage susila supye cam pumpan ciket 8D ok dah ,.

ouh ouh ouh! and tis year nott nk belaja berani and tak takot siket mahu pun geli dgn seekor haiwan yg menjadi musuh ku sejak 22 tahun yg lalu iaituuuuu cats! ok nott nk blaja2 utk tidak takot akan nye . and siape yg bole bg nott tak takot kat cat nott kawen dgn dye wahahahha! bongekk! :D
seyies nott nk berani dgn kucing ... sungguh2 nk ouh!

so harap2 nye dapt la nott tunai kn keazaman nott nie . bykk palk tue ... haihhh
ok duet semakin berkurangan so kene la berjimat cermat nott jgn la mambzir je !!!!!!! dush!~



saygilah  diri anda lebyh2 dahulu sebelum
menyanyangi org laen 
Just for you to know, I always adore you, nothing more nothing less.
 And trust me; 
you have no idea what I have been doing in the past 6 years since I know your existence..

1 comment:

♥aMyLiAiNdAhOuSe♥ said...

eh, cosmate sy punye blog la.
haha

byk ko punye keazaman ye.
pape pun all the best la. smoga kite berdekan. aku pun nk. haha

mmg xsgt berdosa bile bermusuh musuhan. ngeee~

bye cosmate