June 24, 2010

contest contest !!

moshi moshi ^,^"
ini merupekan contest yg petame nott penah buat .. hee (:

CONTEST MATE MENAWAN

tangs to iQa


ouhh menawan ke?? hak3 .. 
okie la an an mate yg sepet di buat2 mcm besar hee (:
daripada takde langsung . yg nie je la gmbor yg den ado .
oleh kerane laptop ku sudah crack make xde da gmbr2 laen
huk2 .. sedyh kn? ade nmpk mcm mate tak? ade dua tak? hee (;
kalo xde dua kalah la tw tak . hoho.. ok ok dah . jgn tgk lamelame nati satu mate korang ilang plak
HAHA . tgk siket2 je yea kawankawan .
ok da malu wekk!!
  iQa ok tak nie? hee (: [dye yg suh nott masuk . hee]



okie kepada sape2 yg bace. nk masuk contest nie masuk la
hee . dialu alu kn (:
lagi ramai lagi baguih .
mahu tag kepada dott . zati . wieyah . beskot . sume sekali yg bce!!
hak3


kawankawan dah masuk tu letak URL nott ye as referrel . terima kasih . samesame . hee
andand contesnt nieh ade syaratnye . nott pun xberape paham tapi bole la pham ciket2 . hoho nie korang bole refer kat blog fatincumyl si penganjur contest .


sye nk menang!!! sgt suke dpt hadiah!!! nk nk nk hadiah tue . kotak pencil pun xpe nk nk hee :P

9 comments:

Dikna said...

hai, saya tinggalkan link kat sini plak ek...

http://www.intanurulfateha.com/2009/10/tutorial-16-signature.html

selamat mencuba..tuto intan ni sangat senang difahami...:)

AkuChumel said...

hahaha peh...gila la rara..cun seyh..mate lawa la..lalala.xsuke tgk.tguda :P
haha.eh...nak syarat2 contest tu g la kat fatencumyl.blogspot. koin contest tu.ada adiah..iqa buat saja2 je.haha

nynarara said...

hee . alar iQa pun comely2 jugak ^^,
owh ade syarat ke? hadiah jugk??wahh sgt suke hadiah ((:
nt rara tgk . tangs

Lala Lulu said...

wah . . kite pon da masuk gak .
good lak yer !

nynarara said...

ouuhh lulu gudluk utk kmu jegep (:

ZACK ENTRY said...

semoga berjaya..=)

ashraf said...

lelaki leh masuk tak? hu hu hu

diriku said...

he2..semoga berjaya k..laki xleh msk jgk ke?

nynarara said...

ouhh tangs guys!! :P
bole lar bole lelaki pun ade mate so bole masuk jugak mah ^^,
pegi tgk dkt fatencumyl.blogspot.com
semua pun di alu alu kn (: